Mary Livingstone (1905-1983)

Còmica per casualitat

Mary Livingstone va ser una actriu i humorista radiofònica de nacionalitat nord-americana, esposa i companya a la ràdio del gran humorista Jack Benny. El seu veritable nom era Sadie Marks, va néixer a Seattle, Washington.

Va actuar al popular programa del seu marit per casualitat, però va demostrar ser una humorista de talent.

Sadie va formar part d’alguns dels números del seu marit, Jack Benny, però mai va pensar dedicar-se de manera permanent a la carrera artística.

Però un dia, Jack la va cridar perquè acudís a l’estudi, en comptes de arriscar-se a buscar una substituta per una col·laboradora i ell va pensar que la seva dona podria fer el paper, un personatge anomenat Mary Livingstone, ideada com la major admiradora de Benny.

Al principi semblava un petit paper. Ella va actuar aquella nit i en el xou de la següent setmana, abans de decidir-se la retirada del personatge. No obstant això, els radiooients van demanar que continués en el xou, convertint-se en una estrella de la ràdio.

Livingstone aviat va demostrar el seu agut enginy i sentit de la comicitat, sovint punxant l’ego de Benny i convertint-se en un dels principals personatges del xou.

Alex Hernández (2019 - 2n A2)

Deja un comentario